• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

A Kunert az egyik legnagyobb harisnya termékeket gyártó cégcsoport Európában. Termékpalettáján megtalálható a női harisnya, zokni, térdharisnya, harisnyanadrág illetve a férfi gyermek zokni. A vállalat több mint 1000 embert foglalkoztat, székhelye Immenstadtban található. 

Három kiváló  minőségű  márkát gyárt:

 • Kunert

A Kunert márka több mint 100 éve képviseli a tökéletes női lábakat. Megfizethető  egyedi stílus és elegancia, kiváló és felülmúlhatatlan minőség illeszkedik egymáshoz.

 • Julius Kunert

Ez az új márka egyesíti a kézművességet és a frissességet, így közvetíti a hagyományt és a minőséget a mai férfi számára.

 

 • Hudson

A Hudson márka több mint 60 éve a szín és a frissesség. Ezek a termékek mutatják a legújabb divat, trendek fiatalos báját, melyek szintén magas minőségben ismertek.

Golléhaug, a klasszikus, sportos nő! Nagy hangsúlyt kap a minőség anyagok és fonalak tekintetében, mely már bizonyított az igényes célcsoport számára. A márka alatt megtalálható a kiváló minőségű kötött felsőruházat, melynél döntő az ár/érték arány és a megjelenés.

ERFO - A modern igényes nő! Kiváló minőségű blúz kollekciója egyedülálló a mai divat világában. A modern és a klasszikus stílust ötvöző izgalmas összeállításaiban minden korosztály képviselve van. Blézer kollekciójában arra törekedett, hogy megfeleljen a mai elfoglalt nő elvárásainak mind fazonban mind kezelhetőségében.

 

A márka 1992-ben indult útjára, amelynek nevét Louis de Funès "Le Petit Baigneur" kultikus filmjéből kölcsönzik. A termékeket az utazás ihlette, különös tekintettel a tengerre, a fő darabok matrózfelsők és „klasszikus francia” ruhák. A Le Petit Baigneur minőségi termékekről híres. Minden darab exkluzív alkotás, amely mélyreható kutatás eredményeként, jött létre. Többféle kombinációt tesznek lehetővé a mindig nagyon trendi megjelenéshez. A Le Petit Baigneur megtervezi kollekcióit, miközben megőrzi márkajának lényegét: a kötöttáru sikkes és nyugodt, hiteles és nőies szellemben. A Le Petit Baigneur ruhákat úgy tervezték, hogy jól érezzék magukat viselői, főleg természetes anyagokat használnak fel. Le Petit Baigneur kifinomult motívumokat alkalmaz, aktuális szabások révén szabadon játszik a trendekkel, kiemelve a sziluettet, valamint a részletességet, a minőséget és a jól kidolgozott különleges érzéket.

 

Az Eleonora Amadei márkaként 1990-ben született. A kollekciókat a tökéletes elegáns és trendi összkép jellemzi, 100% -ban Olaszországból. Az Eleonora Amadei stílus elismerést kapott az olasz és a külföldi piacon egyaránt, a termékeket mindig az elsők között választják a vásárlók a több mint 400 üzletben, ahol e márka jelen van. A kollekciók a tipikusan olasz stílusnak és kreativitásnak köszönhetően meghódítják a női világegyetemet: a szenvedély, a minőség és a részletekre való figyelem keveréke.

 

A mindig elegáns nő megjelenését biztosítja! Egyenesen a napfényes görög tengerpartról, Thessalonikiből.

 
online marketing tanácsadó