• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

 KUNERT 

A Kunert az egyik legnagyobb harisnya termékeket gyártó cégcsoport Európában. Termékpalettáján megtalálható a női harisnya, zokni, térdharisnya, harisnyanadrág illetve a férfi gyermek zokni. A vállalat több mint 1000 embert foglalkoztat, székhelye Immenstadtban található.

Három kiváló  minőségű  márkát gyárt: 

  1. Kunert

A Kunert márka több mint 100 éve képviseli a tökéletes női lábakat. Megfizethető  egyedi stílus és elegancia, kiváló és felülmúlhatatlan minőség illeszkedik egymáshoz. 

  1. Julius Kunert

Ez az új márka egyesíti a kézművességet és a frissességet, így közvetíti a hagyományt és a minőséget a mai férfi számára. 

  1. Hudson

A Hudson márka több mint 60 éve a szín és a frissesség. Ezek a termékek mutatják a legújabb divat, trendek fiatalos báját, melyek szintén magas minőségben ismertek.

HUDSON, a márka az egész család számára!  

GOLLÉHAUG 

Golléhaug, a klasszikus, sportos nő!

Nagy hangsúlyt kap a minőség anyagok és fonalak tekintetében, mely már bizonyított az igényes célcsoport számára. A márka alatt megtalálható a kiváló minőségű kötött felsőruházat, melynél döntő az ár – érték arány és a megjelenés. 

BANDOLERA 

A Bandolera egy nemzetközileg elismert divatmárka, mely már 25 országban aktívan működik.

A Bandolera ruhái a nőiességet és a stílust képviselik a magabiztos és igényes Hölgyek számára. Maga a sikk és a praktikusság!

Tökéletes minőségű anyagok és kiváló szabásvonal, illeszkedés jellemzi.  

VIRIATO 

A cég 1959 – ben alakult kicsi családi vállalkozásként, amely már több mint 50 éve 160 kötőgépes nagyvállalattá nőtte ki magát.

Fő profilja a magas minőségű  kötött kelmék gyártása, ebből követően női kötött felsőruházat előállítása, és a divat világában mindig aktuális design követése, bemutatása.

FEMI 

Az Arduino Gironacci olasz cég FEMI márkanév alatt hölgyek számára tervez és gyárt szoknyákat és nadrágokat,elegáns kosztümöket,ruhákat ami minden szempontból megfelel az egyedi, kitűnő minőségre és  különlegességre vágyó hülgyek részére . A kiforrott szabásminták biztosítják a kényelmes viseletet, és a termékekben megjelenik az olasz nő eleganciája .

A minőségre garanciát nyújt az alapanyagok illetve a gyártatás, melyek 100%-ban Olaszországban történnek. Minden termékét ellátja a MADE IN ITALY „ Prodotto Italyano „ hologrammal. 

PASSIGATTI

Felsőruházati termékeink egyik meghatározó kiegészítője a Passigatti márkanévvel fémjelzett sálak, kendők.

Kollekciójában nem csak a Hölgyeknek kedveznek hanem divatot követő Uraknak is a legdivatosabb sálakat kínálják. Termékeikre a kiváló minőség jellemző a sportostól az elegáns stílusig.   

ERFO

ERFO - A modern igényes nő! Kiváló minőségű blúz kollekciója egyedülálló a mai divat világában. A modern és a klasszikus stílust ötvöző izgalmas összeállításaiban minden korosztály képviselve van. Blézer kollekciójában arra törekedett, hogy megfeleljen a mai elfoglalt nő elvárásainak mind fazonban mind kezelhetőségében.

 

 

 

 

 

 
online marketing tanácsadó